Završeno je WP Girls takmičenje 2016

Završeno takmičenje devojčica WP / IT Girls

Završeno je WP Girls takmičenje 2016, simbolično organizovano na dan žena. Naše mlade takmičarke bile su polaznice i WordPress radionice WP Girls. Ponosni smo na njihovu zainteresovanost i znanje koje su pokazale, i gotovo smo sigurni da kreiranje sajtova ima sjajnu budućnost.

Tom prilikom prigodne nagrade dodeljene su najboljim takmičarkama:

  1. Anđela Aćić – Škola Ratko Mitrović
  2. Jana Živanović – Škola Vladislav Ribnikar
  3. Olga Ivković – Škola Boško Palkovljević Pinki

Pobednice takmičenja WP Girls 2016 slika 1

( Bogdan Habić -Devana, Anđela Aćić – prva nagrada, Jana Živanović – druga nagrada, Olga Ivković – treća nagrada, Branislav Đurđevac – direktor Računarske gimnazije, Uroš Tasić – WPAurora )

Pobednice takmičenja WP Girls 2016 slika 2

( Bogdan Habić -Devana, Anđela Aćić – prva nagrada, Jana Živanović – druga nagrada, Olga Ivković – treća nagrada, Branislav Đurđevac – direktor Računarske gimnazije, Miloš Vasiljević – WPAurora )

Utisci pobednice

Devojčice u IT-ju?

Naravno i zašto da ne? Još od kad sam bila mala bila sam zainteresovana za računare i sve vezano za njih . Igranje igrica i programiranje je moja svakodnevica i ponosim se time.
Mnoge devojčice žele da se bave informacionim tehnologijama, ali ih je sramota, jer misle da će ih ismevati, ali to nije istina. Kada se razumete u računare to može biti samo prednost i svi će želeti da nauče tu veštinu od vas, a ne da vas ismevaju!

Kurs

Kurs wordpress-a je bio veoma zanimljiv i mislim da će mi stečeno znanje mnogo koristiti u budućnosti. Stekla sam nove prijateljice sa kojima ću se doživotno družiti i popunila sam slobodno vreme tokom zimskog raspusta nečim korisnim. Nadam se da će Računarska gimnazija organizovati još ovakvih dešavanja !

Takmičenje

Takmičenje je veoma opuštenog karaktera, što je veoma bitno jer, ako nema treme šansa za uspeh je veća. Radimo ono što volimo, a najbolja će pobediti!

prvo-mesto-na-takmičenju-WP-Girls-2016 uručenje nagrade Devana

(Uručenje prve nagrade)

 

drugo-mesto-na-takmičenju-WP-Girls-2016 uručenje nagrade WPAurora

(Uručenje druge nagrade)

treće mesto na takmičenju WP Girls 2016 uručenje 3 nagrade

(Uručenje treće nagrade)

učesnice-takmičenja-i-organizatori

(Sve učesnice takmičenja, organizatori i sponzori)

Ovom prilikom na nesebičnoj podršci i pomoći u realizovanju ovog projekta zahvaljujemo se našim sponzorima: Računarska gimanzija, CET, Devana.

Galerija slika:

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.